Това набурсучено коте мразеше всички! Вижте промяната му след осиновяването

Това набурсучено коте мразеше всички! Вижте промяната му след осиновяването
Снимка: Buddy Dog Humane Society

Набурсучено коте, непозволяващо на никой да се приближи до него, намери своите стопани. Вижте неговия живот сега, както и огромната промяна, която е претърпяло.

5-годишната котка Бътънс идва в приют за изоставени животни в Масачузетс преди години. Тя е изоставена от нейните стопани, които са вече на възраст и преценяват, че не могат да се грижат за нея. През 2014 година Бътънс е осиновена за кратко, но след това отново е върната в приюта, тъй като не се разбира добре с кучето на новото си семейство.

Така тя отново се озовава в клетка и изглежда по-тъжна, намръщена и враждебна от всякога. По всички личи, че престоят в приюта не се отразява добре на котето, но така и не се появява човек, който да го вземе за постоянно.

Всичко обаче се променя през 2015 година. Тогава дъщерята на една от служителките в зооцентъра идва на посещение и веднага забелязва Бътънс. Въпреки че писаната изглежда начумерена и страняща от всички, нещо подсказва на Тори, че това животинче има нужда от огромна обич и трябва да го вземе със себе си.

Така през юли 2015 година Бътънс пристига в жилището на Тори и най-сетне получава своя постоянен дом. И в мига, в който стъпва вкъщи, се променя тотално. За минути сърдитото коте се трансформира в мило и приветливо създание и вече нищо не напомня за бурсучето от приюта.

Днес, вече повече от две години след първата си среща с Тори, Бътънс продължава да живее с нея. Писаната е по-щастлива от всякога, а нейната стопанка е категорична, че тя е най-страхотният домашен любимец.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати