Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Вижте невероятната промяна на полуживо куче, спасено от улицата

Вижте невероятната промяна на полуживо куче, спасено от улицата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Вижте невероятната промяна на полуживо куче, спасено от улицата
Снимка: Facebook

Улично куче беше на прага на смъртта, когато се случи чудо. Злочестото хайванче беше открито от добронамерени хора, благодарение на които се спаси и заживя втори живот. Вижте трогателната история на палето Енрике, доказваща, че любовта може да излекува и най-дълбоките рани.

Енрике е открит от зоолюбители сгушен на улицата и едва дишащ. Той е толкова слабичък и отпаднал, че не може да се движи изобщо. Освен това по-голямата част от козината му е опадала, а тялото му е покрито с язви.

Видът му е толкова плашещ, че ветеринарите не вярват той да оцелее още дълго. Спасителите му обаче не се предават и настояват той да бъде подложен на лечение.

И така, след прием на множество медикаменти и пълноценна храна, Енрике най-сетне започва да се възстановява от тежкия живот на улицата.

Козината му отново пораства, а за раните му вече напомнят само белези. Въпреки това той все още е прекалено изплашен и асоциален. Но благодарение на търпението и любовта на гледачите си Енрике преодолява най-големите си страхове и се превръща в мил компаньон.

Той вече е готов да открие постоянен дом и най-сетне да получи истинско семейство. Вижте неговата трансформация в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати