Вижте невероятната промяна на полуживо куче, спасено от улицата

1 от 4 Снимки
Вижте невероятната промяна на полуживо куче, спасено от улицата
Снимка: Facebook

Улично куче беше на прага на смъртта, когато се случи чудо. Злочестото хайванче беше открито от добронамерени хора, благодарение на които се спаси и заживя втори живот. Вижте трогателната история на палето Енрике, доказваща, че любовта може да излекува и най-дълбоките рани.

Енрике е открит от зоолюбители сгушен на улицата и едва дишащ. Той е толкова слабичък и отпаднал, че не може да се движи изобщо. Освен това по-голямата част от козината му е опадала, а тялото му е покрито с язви.

Видът му е толкова плашещ, че ветеринарите не вярват той да оцелее още дълго. Спасителите му обаче не се предават и настояват той да бъде подложен на лечение.

И така, след прием на множество медикаменти и пълноценна храна, Енрике най-сетне започва да се възстановява от тежкия живот на улицата.

Козината му отново пораства, а за раните му вече напомнят само белези. Въпреки това той все още е прекалено изплашен и асоциален. Но благодарение на търпението и любовта на гледачите си Енрике преодолява най-големите си страхове и се превръща в мил компаньон.

Той вече е готов да открие постоянен дом и най-сетне да получи истинско семейство. Вижте неговата трансформация в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати