Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Късметлии! Вижте как тези изоставени котенца намериха дом

Късметлии! Вижте как тези изоставени котенца намериха дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Късметлии! Вижте как тези изоставени котенца намериха дом
Снимка: Chatons Orphelins Montréal

Пухкави котенца, изоставени в градина в Канада, бяха спасени от сигурна смърт. Вижте историята на Тосия и Юри, които още съвсем малки се сблъскват с трудностите на живота, но успяват да оцелеят и намерят уютен дом.

Опашатите братче и сестриче са забелязани от жалостива жена на име Таня, докато се гушкат между храстите. Двете животинчета изглеждат премръзнали и много гладни.

След като при тях не се появила възрастна котка, Таня ги прибира и се свърза с зоозащитна организация. Така Тосия и Юри попадат при своята приемна майка Ерика.

С нейна помощ пухкавите малчугани бързо си стъпват на краката и се превръщат в добре охранени и гальовни компаньони. Когато Ерика ги взема у дома, тя възнамерява да им намери постоянни стопани, след като пораснат достатъчно.

Но когато това се случва, доброволката осъзнава, че вече се е привързало прекалено силно към двете пухкави топчици и не може да се раздели с тях.

Затова те стават постоянни членове на семейството ѝ. Така историята на Тосия и Юри завършва щастливо, а техните блажени моменти от новия им живот можете да видите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати