Късметлии! Вижте как тези изоставени котенца намериха дом

1 от 3 Снимки
Късметлии! Вижте как тези изоставени котенца намериха дом
Снимка: Chatons Orphelins Montréal

Пухкави котенца, изоставени в градина в Канада, бяха спасени от сигурна смърт. Вижте историята на Тосия и Юри, които още съвсем малки се сблъскват с трудностите на живота, но успяват да оцелеят и намерят уютен дом.

Опашатите братче и сестриче са забелязани от жалостива жена на име Таня, докато се гушкат между храстите. Двете животинчета изглеждат премръзнали и много гладни.

След като при тях не се появила възрастна котка, Таня ги прибира и се свърза с зоозащитна организация. Така Тосия и Юри попадат при своята приемна майка Ерика.

С нейна помощ пухкавите малчугани бързо си стъпват на краката и се превръщат в добре охранени и гальовни компаньони. Когато Ерика ги взема у дома, тя възнамерява да им намери постоянни стопани, след като пораснат достатъчно.

Но когато това се случва, доброволката осъзнава, че вече се е привързало прекалено силно към двете пухкави топчици и не може да се раздели с тях.

Затова те стават постоянни членове на семейството ѝ. Така историята на Тосия и Юри завършва щастливо, а техните блажени моменти от новия им живот можете да видите в нашата галерия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати