Удивителната връзка между котешки татко и неговия 14-годишен опашат син

Удивителната връзка между котешки татко и неговия 14-годишен опашат син
Снимка: justmangobrown
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Преди 14 години мъж отнася у дома изплашено коте и се превръща в неговия нов татко. Двамата изграждат много специална връзка, а днес обичта им може да се сравни само с тази между родител и дете. Запознайте се с котака Манго Браун и неговия котешки баща!

Манго Браун е от породата бенгалска котка. Той бил само на 6 месеца, когато се появил в живота на своя любим човек. Двамата бързо си паснали и се превърнали в чудесен отбор. Сега, 14 години по-късно, те са като залепени един за друг и правят всичко заедно.

Денят им започва с прегръдки и целувки, продължава с хапване, игри и разговори. Да! Манго Браун е доста бъбриво коте и не се спира пред нищо, когато иска да получи внимание и целувки.

Бенгалското коте е любвеобилно не само към стопанина си и неговата половинка, но и към всички, които им идват на гости. Пухкавото създание винаги приветства новите хора и не пропуска възможност да се погали в тях и да ги нацелува.

Освен всичко Манго Браун е и голям пътешественик. Той няма проблем да отсяда в хотели и се чувства комфортно на всяко едно място. Готов е на всякакви приключения, за да е сигурен, че винаги ще бъде до своите любими хора.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати