Вижте какъв номер скрои на стопаните си хъски, оставено само у дома

3 от 3 Снимки
Хъски
Снимка: imgur

Палаво хъски спретна доста ексцентрична изненада на стопаните си. След като беше оставено да скучае у дома, кучето само си организира забавление, но предизвика истински апокалипсис в жилището на собствениците си.

Вироглавото пале било оставено само за три часа, през които семейството му се забавлявало без него на кино. Въпреки че времето не било дълго, на хъскито бързо му доскучало и се поразровило във вещите на собствениците си.

След като докопало пособия за калиграфия, то разляло мастилото и потопило лапичките си в локвата. След това, добре нацапано, обиколило целия апартамент и го нашарило с черни стъпчици.

Когато стопаните му най-после се върнали, останали като попарени от шареното посрещане на домашния им любимец. Не им трябвало много, за да установят, че хъскито се е вихрило в цялото жилище и буквално е преобразило дома им с творческите си подвизи.

Все пак стопаните на животното отбелязват, че то е добро момче, защото е оставило само една лапичка върху леглото, спомняйки си, че му е забранено да стъпва там.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати