Трогателно! Котак се мисли за майка на малко коте

Трогателно! Котак се мисли за майка на малко коте
Снимка: lovemeow

Котарак изненада всички, след като осинови изоставено котенце. Вижте тази невероятна история, доказваща, че и мъжките животните са способни на майчинска обич.

Всичко започва в началото на месец октомври, когато жена от САЩ намира навън малкото котенце Опи, нуждаещо се от спешна ветеринарна помощ. Тогава жалостивата дама го води в клиника за животни, а по-късно го прибира у дома, където я очаква по-старият ѝ котак Анди.

В началото спасителката на Опи не е сигурна как точно ще реагира домашният ѝ любимец на новия семеен член. Затова му представя Опи с известна доза предпазливост.

Анди обаче я изненадва приятно, когато приветства малкото котенце с майчински прегръдки и целувки. Нещо повече – от този ден нататък той приема Опи за свое дете.

Анди не просто го закриля, но го възпитава и учи как да бъде истинска котка. Днес, няколко седмици по-късно, Опи вече е свикнал с новия си дом и се разтапя от удоволствие в прегръдките на своят опашат настойник.

Сцените, които двамата разиграват пък, са толкова мили, че оставят без думи, както стопанката на животните, така и всички потребители в интернет.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати