Тези заблудени елени разсмяха всички до сълзи

Тези заблудени елени разсмяха всички до сълзи

Палави елени от САЩ се превърнаха в новата интернет сензация заради пакостите си. Приключенията на двете диви животни толкова много впечатлиха потребителите на социалните мрежи, че влязоха в новините и многократно бяха споделяни във виртуалното пространство.

Първата случка е на еленче от щата Охайо. Бедното създание било забелязано да обикаля с пластмасова тиква върху муцуната си. При вида на заблуденото създание местни жители опитали няколко пъти да го освободят от необичайния капан.

След като обаче така и не постигнали успех, се наложило да се обърнат към органите на реда, които все пак помогнали на четириногото.

Любопитно е, че по същото време медиите съобщават и за друга куриозна случка, в която главен герой отново е заблуден елен. Тя се разиграва в щата Уисконсин, където рогат представител на вида се опитва да осъществи интимен контакт с дървени фигурки, изобразяващи кошути.

Въпреки че опитите на мъжкаря не стигат до желаните от него резултати, той не се отказва и продължава да упорства до последно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати