Изоставеното котенце Бонбонка получи най-грижовната опашата баба

Бонбонка сега
Снимка: lovemeow
Бонбонка сега

Малко котенце, изоставено на произвола на съдбата, откри грижовно семейство и любвеобилна баба в лицето на по-възрастна котка. Вижте затрогващата история на малката Бонбонка, която отново ни показва колко безусловна е любовта на животните.

3-седмичната Бонбонка е открита от жалостива дама в Монреал, докато се скита навън изнемощяла и мяукаща. След като майката на котенцето така и не се появила, жената предположила, че мъничето е изоставено и побързала да го заведе в приют за животни.

Доброволците там осигурили приемен дом на Бонбонка и хора, които да се грижат за нея. В новото семейство на малкото коте имало и други животни, но сред тях най-заинтересувана от нея била Марша - 16-годишна котка, която приела мъничето като свое дете и буквално се залепила за него.

Благодарение на нея Бонбонка расте щастлива и спокойна и всеки неин миг е изпълнен с топлина и обич /вижте мили снимки на двете писани в галерията ни/. Скоро тя ще е достатъчно голяма, за да бъде осиновена и гледачите ѝ се надяват да намери постоянен дом, в който ще е също толкова щастлива.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати