Уесли беше мършаво и изплашено коте. Но вижте го сега!

1 от 5 Снимки
Уесли беше мършаво и изплашено коте. Но вижте го сега!
Снимка: boredpanda

Улично коте изненада всички с невероятната си трансформация. Вижте трогателната история на писанчето Уесли, което от изплашено и измършавяло коте се превърна в пухкав домашен любимец, който иска само да дарява обич и нежност на някого.

Уесли е открит да се скита навън в окаяно състояние. Той е изключително слаб, травмиран и мръсен. В началото той е толкова изплашен, че когато до него се доближи човек, бърза да се скрие.

По всичко личи, че до този момент Съдбата не е била много благосклонна към Уесли, но в един миг той успява да се отърве от лошия си късмет.

Котан е забелязан от добър човек, който решава да го прибере у дома временно и да му помогне да се възстанови. След посещение при ветеринар и обилна закуска новият живот на Уесли започва.

В началото той продължава да е резервиран към всички, но малко по малко се отпуска. С времето възвръща здравия си вид и се превръща с пухкаво и гальовно коте /вижте трансформацията му в галерията ни/, което всеки ден се отблагодарява на своя спасител за грижите.

Сега Уесли е готов да има постоянен дом и неговото приемно семейство търси хора, които да го задържат завинаги.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати