Най-миловидните убийци в животинското царство

1 от 5 Снимки

1. Коала


Австралийското мече също има славата на мило, гушкаво и любящо същество. Въпреки това зоо експертите предупреждават, че коалите не бива да се докосват с голи ръце, защото космената покривка на животното е бъкана от опасни за човека бактерии.

В природата съществуват много животни, които изглеждат страшно, а всъщност са безобидни. Същевременно има и такива представители на животинския свят, които изглеждат като симпатични играчки, но са наистина опасни.

Ококорените очи, пухкавата козина, големите бузки и меките лапички са само част от външния вид на тези миловидни животинки, който може да ви заблуди сериозно. Оказва се, че зад обаянието си те крият характеристики на опасни убийци.

Сред тези опасни животни е пандата. На клиповете, които сте виждали в интернет, черно-белите мечета може и да ви изглеждат като безобидни създания, които обичат да мързелуват и да се гушкат, но не оставайте със заблудата, че пандите винаги са такива.

Когато се почувстват в опасност, те могат да проявят агресия както към събратята си, така и към хората, които се грижат за тях. Така че с пандите винаги трябва да се внимава.

Вижте в галерията ни кои са другите сладки животни, които не са никак безобидни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати