Miau.bg»Статии»Живини»Отглеждайте някои от тези животни, за да сте здрави

Отглеждайте някои от тези животни, за да сте здрави

Антония Р.Антония Р.
Джедай
6397
5 от 5 Снимки

5. Зайци


Декоративните зайчета са препоръчителен любимец за силно тревожни хора и децата, които трябва да развият двигателните си умения. Съжителството с това животинче ще ви помогне да преодолеете безпокойството, а галенето на козината им доказано намалява нивото на агресия.

Макар че домашните любимци може да ви създават много неприятности и заради тях да се налага да правите непредвидени ремонти, част от тях действат положително на здравето ви.

Да притежавате някое от животните, които може да видите в галерията ни, вкъщи ще ви накара да се чувствате по-добре физически, освен че ще ви забавляват с присъствието си.

Казват, че единствено майките и домашните ни любимци са способни да дават безусловна любов, а срещу незначителна грижа за животните, ще си осигурите винаги ведро настроение и отлично здраве.

Положителният им влияние е доказано от различни проучвания, а учените са категорични, че ако изпитвате определен дискомфорт, за вас ще е също по-полезно да си вземете домашен любимец, вместо да се тъпчете с лекарства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати