Отглеждайте някои от тези животни, за да сте здрави

1 от 5 Снимки

1. Кучета


Ако водите заседнал начин на живот и не може да се мотивирате достатъчно за активна физическа дейност, непременно си вземете куче. То се нуждае от редовни разходки и игри, които ще успят да ви раздвижат. Благодарение на домашния си любимец ще може да се разделите с излишните си килограми, като тичате всяка сутрин задно. Психолозите пък добавят, че присъствието на куче в дома намалява склонността към нервност и депресия.

Макар че домашните любимци може да ви създават много неприятности и заради тях да се налага да правите непредвидени ремонти, част от тях действат положително на здравето ви.

Да притежавате някое от животните, които може да видите в галерията ни, вкъщи ще ви накара да се чувствате по-добре физически, освен че ще ви забавляват с присъствието си.

Казват, че единствено майките и домашните ни любимци са способни да дават безусловна любов, а срещу незначителна грижа за животните, ще си осигурите винаги ведро настроение и отлично здраве.

Положителният им влияние е доказано от различни проучвания, а учените са категорични, че ако изпитвате определен дискомфорт, за вас ще е също по-полезно да си вземете домашен любимец, вместо да се тъпчете с лекарства.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати