Малък супергерой спасява бездомните котки във Филаделфия

1 от 4 Снимки
Малък супергерой спасява бездомните котки във Филаделфия
Снимка: thedodo

Всеки от нас има нужда от помощта на супергерой понякога. А какво остава за бедните бездомни животни, които всекидневно биват подлагани на несгоди и мъчения. И докато уличните хайванчета в България все още могат само да си мечтаят за някой, който да ги защити, то котките във Филаделфия, САЩ, наистина си имат покровител. Това обаче не е някой здрав мъжага, а момченце със специални сили, което се изявява като котешки супермен.

5-годишният Крис Грифин е от децата, които ни карат да вярваме, че младите хора ще направят света по-добро място. Момченцето обожава животните и винаги е готово да помогне на бедстващо четириного. Освен това има специален подход към всяко пухкаво същество и успява бързо да спечели доверието му.

Това е забелязала и самата леля на Крис, която от години се занимава със спасяването на бездомни котки. По думите ѝ дори и най-враждебните и изплашени животни се разнежват, когато Крис се появи и му позволяват да ги опитоми.

Това е причината Крис често да посещава своята леля и да участва в грижите за писаните. Когато прави това, той носи специален костюм на супергерой, който още повече го кара да се чувства като един от своите идоли със свръхестествени способности.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати