Най-старата костенурка шокира всички с палавата си тайна

Най-старата костенурка шокира всички с палавата си тайна

Костенурки шокираха гледачите си и света с връзката си. След като над 25 години те изглеждали като нормални влюбени костенурки, едва наскоро станало ясно, че всъщност семейството им е еднополово, съобщават западни издания.

Главен герой в тази необикновена история е 186-годишният Джонатан, по-известен като най-старата костенурка в света. Когато преди много време той пристига на остров Света Елена, хората, които се грижат за него, решават да му намерят компания.

Така при него скоро се озовава другарчето му Фредерика. Двамата си допадат много и бързо се впускат в страстна любовна авантюра, придружена с чести похотливи приключения.

Най-старата костенурка шокира всички с палавата си тайна

Въпреки половите маратони, които двете животни си спретвали редовно обаче, те така и не успели да се сдобият с наследници, а учените недоумявали каква е причината за това.

Но наскоро истината все пак излязла наяве. За всеобща изненада се оказало, че половинката на Джонатан - Фредерика всъщност е от мъжки пол. Заедно с това за учените станало пределно ясно, че най-старата костенурката в света е хомосексуалист.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати