Невиждана жестокост! Баща насъска питбул срещу коте пред детето си

22.10.2017
Невиждана жестокост! Баща насъска питбул срещу коте пред детето си
Снимка: Dogtime

Мъж от Тутракан прояви нечовешка жестокост пред собственото си дете. Свирепият родител насъскал питбула си срещу безпомощно коте, като дори се постарал гаврата му да бъде заснета на видеозапис и споделена в социалните мрежи.

Въпросният мъж е с инициали П.П. и е на 32 години. В клипа, който е заснет от бременната му половинка, той използва котка като стръв за озлобеното си куче. След това самодоволно качва ужасяващото видео в социалните мрежи, съобщава Нова телевизия.

За жалост, това не е първата подобна практика, с която борави П.П. Оказва се, че преди две години отново е озлобявал кучето си по сходен начин. След като действията му бяха осъдени от хиляди хора във Фейсбук, профилът му беше блокиран. П.П. пък беше задържан за 24 часа, като по случая беше образувано досъдебно производство.

Въпреки това природозащитниците не се чувстват спокойни и искат действаща зоополиция. За такава се говори още от 2015 година, но се оказва, че истинска зоополиция у нас няма. Има униформени, които са обучени да се занимават със случаите, касаещи насилие над животни, но това съвсем не е достатъчно.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати