Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Глухо коте се превърна в интернет звезда

Глухо коте се превърна в интернет звезда

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Глухо коте се превърна в интернет звезда
Снимка: boothedeafkitty

Глухо коте от САЩ се превърна в истинска медийна звезда. Запознайте се в красавеца Бу, който е едно от най-специалните животинчета, които сте срещали.

Бу може и да е загубил своя слух, но е спечелил много други неща, за които можем само благородно да му завиждаме. Той е изключително социален и има приятели навсякъде.

Ето защо, когато стопаните му го изведат навън, той веднага се превръща в център на внимание. Котето прави впечатление както с пухкавата си бяла козина, така и със забавните си костюми, които винаги носи.

Навън Бу често е с шапка или някакъв друг аксесоар, тъй като носенето на подобен артикул го кара да се чувства по-спокоен, когато посещава за пръв път нови места. Гардеробът на Бу е доста голям и всъщност има повече дрехи от нас, споделят стопаните му.

За известността на Бу спомагат и неговите профили в социалните мрежи, където могат да се видят неговите забавни приключения. Човешките му родители споделят ежедневието на своя питомец не само защото искат той да се сдобие със слава. Основната им цел е покажат на хората, че животните с увреждания са като всички останали и няма причина да бъдат отхвърляни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати