Питбул върна радостта на жена, бореща се с рака

Стела
Снимка: instagram
Стела

Жена, успяла да оживее след диагнозата рак на гърдата, си върна радостта в живота благодарение на любвеобилен питбул. Вижте една трогателна история, представяща тази порода кучета в една по-различна светлина.

Питбулите безспорно са считани за едни от най-опасните и свирепи песове. Почти всеки ден чуваме истории за това как кръвожаден питбул е нападнал някого. За жалост, понякога тези истории завършват и фатално.

Въпреки това хората не бива да поставят всички питбули под общ знаменател, защото много от тях са любвеобилни, предани и грижовни кучета. Именно такава е и Стела – женският питбул, който връща радостта в живота на една изтерзана жена, диагностицирана с рак на гърдата.

Въпреки че лечението на дамата е към своя край и тялото ѝ започва да се възстановява, тя се чувства смазана и изплашена. Светът за нея е станал сив и безразличен. И тогава Съдбата я среща със Стела – куче от приют, което е най-обичливото същество на света. Този мил питбул връща усмивката на своята господарка и ѝ вдъхва огромен кураж.

Сега тя споделя нейната история, за да промени всеобщото лошо мнение за тази порода кучета и да накара повече хора да си вземат питбул от приютите за бездомни животни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Георги
Георги
12.01.2019 18:14
В 90% от случаите неграмотни журналисти неправилно определят породата като АПБТ - Американски Пит Бул Териер. За тяхва информасия АПБТ дори не стават за охрана, защото са дружелюбни към хората. В повечето случаи, става въпрос за Американско Були, или Стафорширски Териер.
1
1