Запознайте се с остроумния котак Румен

04.10.2017
1 от 6 Снимки
Запознайте се с остроумния котак Румен
Снимка: Фейсбук/Котаракът Румен

Котарак от България е на път да се превърне в новата интернет сензация. Това е котаракът Румен, който разполага със своя собствена страница в социалните мрежи.

Румен е представител на породата Британска късокосмета и както става ясно от Фейсбук страничката му, е зодия Овен. Там той е представен още като тигъра на седемте кюфтета, ядящия в нощта и свидетел на въртящата се пералня от седмия ден.

Откакто се е появил в интернет пространството, котакът Румен придобива все по-голяма известност. В страницата му редовно се споделят снимки, на които позира в удобното си легло или се забавлява с любимите си играчки.

В своята страница той също така споделя битките, които води всеки ден, както и забавните си приключения. Освен това по свой весел начин се опитва да сподели мъдри мисли от богатия си житейски опит.

В момента котаракът Румен има над 5000 последователи, които с вълнение следят ежедневието му. Ако искате и вие искате да се докоснете до величествената му персона, разгледайте снимките му в галерията.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати