Кучкар се сгоди за приятелката си и палето ѝ

Кучкар се сгоди за приятелката си и палето ѝ
Снимка: Dogspotting

Влюбен мъж от САЩ умили до сълзи любителите на кучетата и романтиката. 23-годишният Райън Балфор спретна оригинален годеж за себе и любимата жена, като предложи брак не само на нея, но и на кучето ѝ Мая.

Фотографката Дариън доловила, че любимият ѝ е намислил нещо вълнуващо, след като той предложил да си направят сантиментална фотосесия в гората заедно с нейния домашен любимец.

Решението на Райън изненадало доста Дариън, тъй като до мястото за снимки се налагало да пътуват четири часа с автомобил и той отлично знаел, че през това време Мая ще откачи в колата. Въпреки това Райън бил категоричен, че много държи кучето да дойде с тях.

След като триото пристигнало на желаната дестинация, камерата била включена и дошло време за действия. Райън изненадващо паднал на колене пред любовта на живота си и поискал тя да се омъжи за него. С това обаче изненадате не приключила. Той извадил красива диамантена каишка за Мая и също отправил предложение за съвместно съжителство към нея.

След като кучето реагирало радостно на жеста му, за всички станало ясно, че сватба ще има. Сега Мая, Дариън и Райън са се захванали с организирането на радостното събитие и всички техните приятели вече нямат търпение да отидат на щурото парти, което те най-вероятно ще подготвят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати