Тигрица, изгубила бебетата си, осинови прасенца

Тигрицата и прасенцата
Снимка: fb
Тигрицата и прасенцата

Тигрица, преживяла най-голямата болка за всяка бъдеща майка, намери утеха при най-неочакваната компания. Вижте вижте нейната невероятна история, доказваща, че майчината обич не признава различията, защото е великодушна и безгранична.

Всичко започва, когато бременна тигрица от САЩ загубва своите бебета след проблемно раждане. След инцидента тя изпада в дълбока депресия, отказва да се храни и здравословното ѝ състояние от ден на ден става все по-лошо.

Тогава на гледачите ѝ им хрумва странна идея, която мнозина биха определили за лудост. Въпреки това тя се оказва успешна. От зоопарка дегизират шест малки прасенце като тигърчета и ги водят при посърналото животно.

И в този момент се случва нещо толкова трогателно, което трудно може да се опише с думи. Тигрицата припознава мъниците за свои деца и започва да се държи с тях като такива.

Така те получават грижовна майка, а тя – дечица, на които изцяло да се посвети. Тяхната история е доказателство, че и най-големите и страшни зверове в природата се превръщат в ангели, когато в тях проговори майчиният инстинкт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати