Линкълн беше парализирано коте преди 5 години. Но вижте го сега

Линкълн преди
Снимка: lovemeow
Линкълн преди
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Парализирано коте от Сейнт Луис, САЩ, изуми всички с възстановяването си и доказа, че няма невъзможни неща. Вижте невероятната история на борбения Линкълн, който преди 5 години не можеше да се движи, но днес уверено се разхожда като всеки нормален писан.

Животът на Линкълн започва драматично. Едва на 4 седмици той попада в зоозащитна организация. Донесен е там от съвестна дама, която го е намерила в безпомощно състояние в изоставена къща.

Мъничето няма видими наранявания, но не може да се движи. Въпреки че според ветеринарните то ще остане парализирано за цял живот, неговите приемни родители са твърдо убедени да изправят малкия чаровник на крака.

Първоначално това изглежда непосилна задача, но благодарение на упражненията, масажите и останалите грижи, които те полагат, Линкълн започва да се раздвижва.

Днес, пет години по-късно, той вече е започнал да се разхожда и за предишните му проблеми не напомня почти нищо. Неговото невероятно подобрение /вижте го в галерията/ е пример, че с любов, воля и последователност може да се постигне всичко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати