Коте похити полицай от Охайо. Ето какво стана после

Коте

Нахално коте се настани в колата на полицай от Охайо и го засипа с милувки. Вижте тази забавна история, показваща, че искрените и силни приятелства се раждат спонтанно.

Любопитната случка се разиграла само преди няколко сутрини. Полицаят Бътлър бил оставил един от прозорците в колата си отворени и не след дълго във возилото се настанила самонадеяна рижава котка, която всячески показвала, че има нужда от внимание.

Животинчето се галело в непознатия мъж, мъркало нежно и се заигравало с него. Въпреки че униформеният се опитал да намекне на четириногото, че е време да напусне возилото, то категорично отказвало да го направи и се настанило удобно в скута му.

Така за Бътлър станало ясно, че е взет за заложник от най-нежния похитител и не му остава нищо друго освен да се предаде на чара му.

Въпреки че нямал възможност да се грижи за котето постоянно, той го взел в дома си и започнал да му търси осиновители. А докато те се появят, полицаят и новият му приятел се наслаждават на блажени мигове заедно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати