Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Момиченце осинови затлъстяло коте и му помогна да отслабне

Момиченце осинови затлъстяло коте и му помогна да отслабне

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Дебело коте
Снимка: The Jacksonville Humane Society
Дебело коте

Затлъстяло коте от Джаксънвил, щата Флорида, намери нов дом и любящи стопани, които да му помогнат да се пребори с излишните килограми. Запознайте се с пухкавата красавица Фей, която преживя много трудности, но все пак намери щастието.

Фей е пристигнала в приют за животни, когато е тежала близо 12 килограма. Тя е била изоставена от предишните си стопани, които вече нямали възможност да полагат нужните грижи за нея. От приюта се страхували, че няма да се намери човек, който да пожелае да осинови шишкавото животинче, тъй като то имало нужда от диети и повече грижи.

Но след като историята му се разпространила в социалните мрежи, малко момиченце и неговата майка дошли да видят Фей. Още в мига, в който я зърнали, те се влюбили в нея и пожелали да я отведат у дома.

Сега Фей е новия си дом и непрекъснато се забавлява с малкото момиченце, което приема за своя сестра. Двете се гушкат по цял ден и си играят. Освен това Фей спазва успешно своята диета и вече е на път да се отърве от наднорменото тегло, за да може да се забавлява пълноценно със своята човешка сестричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати