Американец намери кучето си, изчезнало след урагана Харви

Американец намери кучето си, изчезнало след урагана Харви
Снимка: Chelsea Kasper
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Поредната драматична случка, разиграла се в Тексас след връхлитането на урагана Харви, завърши щастливо. Куче, изчезнало от дома си след бедствието, беше открито и върнато на стопаните си.

Четириногата красавица Ейнджъл напуснала незабелязано дома си, след като стопанинът ѝ я поверил на грижите на близките си и се включил в спасяването на свои бедстващи съграждани. Когато се върнал у дома и не открил любимото си куче, той направил много опити да го открие, но от него нямало и следа.

Междувременно обаче на Ейнджъл се натъкнала млада жена на име Челси, която забелязала кучето да се скита само в гориста местност. След като никой не го повикал, тя решила, че то се е загубило и започнала да търси собствениците му.

Когато станало ясно, че палето няма чип, Челси решила да сподели негови снимки в социалните мрежи и да помоли приятелите си за съдействие. Така новината достигнала и до собственика на Ейнджъл, който веднага се свързал с Челси.

Първоначално тя не била напълно сигурна дали мъжът в действителност е стопанинът на кучето, но след като той ѝ изпратил негови снимки, решила да му се довери.

Когато пък двамата се срещнали и Ейнждъл се хвърлила в прегръдките му, за Челси вече нямало капка съмнение, че е открила човешкия татко на своята нова приятелка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати