Miau.bg»Статии»Живини»Той можеше да осинови всяко малко коте, но избра стар писан

Той можеше да осинови всяко малко коте, но избра стар писан

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Той можеше да осинови всяко малко коте, но избра стар писан
Снимка: Exploits Valley SPCA

Когато си избират домашен любимец, повечето хора търсят някое малко котенце или куче. Затова и на по-възрастните безпризорни животни в приютите им е много трудно да открият стопани. За щастие не такъв е бил случаят с 10-годишен котак на име Тини, осиновен от Ийстън - малко момче с голямо сърце.

Ийстън е дете от Канада, което търсело нов четириног приятел от приют. Той имал позволението да родителите си да избира между пале или коте.

Въпреки това той пожелал да си избере възрастен котак, тъй като се влюбил в старчето Тини, щом видял негова снимка в страницата на местен приют във Фейсбук.

Скоро след това Ийстън и семейството му вече били при Тини, който ги посрещнал с прегръдки и сладко мъркане. Така пухкавият 10-годишен котарак се сдобил с нов дом и грижовни стопани.

Сега той и Ийстън са неразделни приятели, а Тини се отблагодарява на своя нов другар, като го следва навсякъде и не спира да го гушка. Неговите родители разказват историята му, надявайки се постъпката на детето им ще послужи за пример на повече хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати