Бездомно коте само си избра стопани

Бездомно коте само си избра стопани
Снимка: bedronian

Мъж и жена отидоха в приют, за да си изберат домашен любимец. Вместо това обаче те бяха избрани за семейство от игриво и чаровно коте. Запознайте се с малката омайница Луна, която започна живота си на улицата, но бързо успя да омагьоса млада двойка и сега е новата господарка на дома им.

Като заклети любители на котките осиновителите на Луна влезли в приюта с идеята да си изберат домашен любимец и много скоро вниманието им било привлечено от пухкаво черно-бяло писанче, което мяукало силно и изпълнявало различни забавни номера, с които отчаяно се опитвало да покаже, че има нужда от човешко присъствие в живота си.

Щом те взели мъничето в ръце, то започнало да мърка силно и да се гали в тях неудържимо. Това бил моментът, в който семейството разбрало, че не може да остави Луна в приюта, защото тя вижда в него бъдещите си стопани. Ето защо двойката побързала да задейства процедурата по осиновяването на котето и скоро то се озовало в новия си дом.

Сега Луна се разполага като истинска принцеса в покоите си, а човешките ѝ мама и татко са сигурни, че са направили най-добрия избор, когато са я осиновили.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати