miau.bg»Статии»Живини»Костенурка и куче са най-добри приятели

Костенурка и куче са най-добри приятели

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12698
Костенурка и куче са най-добри приятели
Снимка: instagram
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Красивото приятелството между куче и костенурка трогна хиляди хора в интернет. Запознайте се с Пука и Лари, които след като са били осиновени, са познали истинския смисъл на думата семейство.

Тяхната история започва през 2009 година, когато стопаните на двете животни осиновяват костенурката Лари. Дотогава той живеел с други собственици, но те предпочели да му намерят нов дом, тъй като знаели, че мъникът се нуждае от къща с голяма градина, където да се разхожда и радва на слънцето.

Така той се озовал при мила двойка, готова да се грижи съвестно за него. Две години след това към тях се присъединила и Пука. Приятел на семейството я открил на улицата с бездомен мъж, който не можел да ѝ предостави охолен живот.

Затова и тя била отведена на по-добро място. Така Пука и Лари се оказали под един покрив. Въпреки че били от два коренно различни животински вида, те си допаднали почти веднага и бързо изградили трогателно приятелство.

Сега, години по-късно, двете животинчета са неразделни и правят всичко заедно. Мили моменти от тяхното съвместно съжителство можете да видите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати