Вижте тези кучета и котки, които са най-добри приятели

Вижте тези кучета и котки, които са най-добри приятели
Снимка: boredpanda
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Враждата между кучетата и котките съществува от край време и дори днес учените не могат да кажат със сигурност защо тези два животински вида почти винаги са в безкрайно напрегнати отношения. Все пак вече има някои предположения, целящи да обяснят прословутата вражда между тях.

Според учените една от основните причини писаните и палетата да не се разбират, се крие в техните различни характери. Кучетата обичат да доказват любовта си на своите стопани и са готови да им служат вярно.

Докато писаните са своенравни и искат те да бъдат глезени. Шаровците се сработват с други обитатели на дома, но котаните се чувстват по-добре, когато са единствените господари на жилището и имат цялото внимание на стопаните.

Освен това тези две животинчета имат коренно различно поведение. Кучетата махат с опашка, когато са щастливи и любопитни, и понякога проявяват грубост при игра, а това никак не се харесва на котките, за които движещата се опашка е знак за раздразнение и атака.

Въпреки всички различия между котешкия и кучешкия свят, факт е, че има и много истински приятелства между палета и котенца. Красиви примери за това можете да видите в галерията ни по-горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати