Мъж превърна двора си в СПА за кучета. Ето го резултата

10.09.2017
1 от 4 Снимки
Мъж превърна двора си в СПА за кучета. Ето го резултата
Снимка: fb

Мъж от Пенсивалния превърна двора си в мини кучешки комплекс за релакс и забавления. Запознайте се с Арън Франкс, за който палетата са повече от домашни любимци.

Арон е стопанин на Теса, Купър, Мия и Бруно. Откакто е взел кучетата у дома, той редовно ги храни и извежда на разходка. Въпреки това винаги е имал усещането, че може да направи още нещо, за да накара четириногите си приятели да се чувстват по-щастливи и доволни.

И в този ред на мисли се родила и идеята да оборудва двора си така, че в него да има басейн за опашатата банда, тунели, възглавнички, на които да се излежават, и куп други удобства, които всяко куче би оценило.

Сега любимците на Арън се чувстват като истински кралски особи и не могат да се нарадват на новото пространство. Стопанинът им пък, от своя страна, най-сетне е спокоен, че любимите му палета са щастливи.

Ако и вие искате да видите новите удобства на Теса, Купър, Мия и Бруно, надникнете в галерията ни. Нищо чудно да получите вдъхновение и за ваш бъдещ проект, посветен на любимците ви.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати