Ирония: Бик намушка защитник на животните

Иронията на съдбата понякога застига и най-добронамерените хора. Бик намушка човека, хвърлил се на арената за корида, за да го спаси.

Ситуацията, която за малко да завърши с фатален край за спасителя, се състояла по време на борбата с млади бикове, известна като новилада в Каркасон, Франция. Активистът заедно с млада жена седели в публиката. По време на борбата с млади бикове двамата изскачат на арената и започват да протестират.

Докато защитниците на животните отстояват правата на любимите си чифтокопитни, един от биковете се втурва към активиста, който е на видима възраст около 30 години. За щастие той не е наранен сериозно, макар рогата на животното да са му нанесли дълга, но не много дълбока рана.

Раненият благодетел на животните веднага е откаран в болница за преглед. Спътницата му в борбата за животните е арестувана. В мрежата има видео, заснело атаката срещу мъжа от бика. Протестът на активистите се е състоял малко след като активисти разпънали банер с лозунга: Спрете борбата с бикове на стена във френския град.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати