Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Котак се отблагодарява на спасителите си по най-сладурския начин

Котак се отблагодарява на спасителите си по най-сладурския начин

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Котакът Сокс
Снимка: Animal House
Котакът Сокс

15-годишен котарак, взет от приют в САЩ, се отблагодарява на спасителите по най-трогателния начин. Запознайте се с пухкавото старче Сокс – едно от най-любвеобилните котета, които някога сте виждали.

Сокс е донесен в сиропиталище за животни, след като неговият възрастен стопанин вече нямал възможност да се грижи за него. До неотдавна собственикът му отглеждал заедно със съпругата си цели девет писани, но след като жената внезапно издъхнала, мъжът трудно се справял с животните. Затова решил да им намери нови домове.

Още щом пристигнал в приюта, Сокс показал изключително мило, игриво и дружелюбно поведение. Въпреки че вече бил на възраст, той имал енергията на малко коте и непрекъснато имал желание да се забавлява.

Разбира се, игривото му поведение не останало незабелязано и много скоро той бил осиновен от една от доброволките в приюта. Така започнал новият живот на Сокс.

Сега всеки ден той обсипва с прегръдки своите нови стопани и не заспива нощем, ако не е при тях в леглото. Въпреки че не може да говори като човек, по всичко личи, че Сокс осъзнава какво е направило за него новото му семейство и всеки ден му се отблагодарява за добрината с много гушкане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати