Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Бездомен котак избави семейство от тежка скръб

Бездомен котак избави семейство от тежка скръб

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Бездомен котак избави семейство от тежка скръб
Снимка: instagram

Бездомен котарак промени живота на семейство от САЩ и го избави от тежка скръб. Вижте историята на пухкавият Луи, който с нежните си прегръдки върна щастието в един пуст дом.

Луи е 3-годишно момче. Кръстоска е между персийска котка и турски ван. Той бил изоставен в приют от своите предишни стопани, тъй като те нямали възможност да се грижат повече за него. От този ден нататък на Луи не му оставало нищо друго, освен да стои тихо в клетката си, очаквайки някой отново да го вземе вкъщи. И ето че този някой не след дълго се появил.

Това били Кристиана и нейният съпруг – двойка, която наскоро изгубила любимата си котка Софи, след като тя била повалена от тежка болест. След смъртта на животното съпрузите потънали в скръб.

Домът им изведнъж станал прекалено пуст и мрачен и те спешно търсели друго животинче, което да им помогне да преодолеят мъката по Софи. Именно затова, когато видели снимка на Луи в интернет, направили всичко възможно, за да го открият.

Още щом го видели в приюта, съпрузите се влюбили в него и побързали да го вземат у дома. Така късметът внезапно се усмихнал на изоставения котак и той получил дом, в който да е отглеждан като същинска кралска особа.

Кристиана и партньорът ѝ пък се сдобили с едно пухкаво момче, което да ги обсипва с прегръдки и да ги забавлява. Най-сетне пустият им дом отново станал весел, както някога!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати