Запознайте се с Уолтър - кучето, което се мисли за човек

Запознайте се с Уолтър - кучето, което се мисли за човек
Снимка: instagram

Куче от Вашингтон се превърна в истинска звезда заради човешкото си поведение. Запознайте се с Уолтър, който обича да стои на фотьойла си като човек и да гледа телевизия.

Уолтър е едногодишен френски булдог със силно изразен характер. На пръв поглед той не се различава много от другите палета. Обича да тича в парка, да похапва много и да почива.

Но Уолтър има и един друг навик, който го доближава повече до човек, отколкото до куче. Когато е сърдит или просто иска да си почива, той яхва фотьойла и заема поза като на сериозен господин.

Странното поведение на Уолтър започнало преди време, когато стопанката му отказала да му даде храна от собствената си чиния. До този момент той бил свикнал винаги да вкусва от нейната вечеря или обяд и когато не получил нищо, се разсърдил и се качил върху фотьойла.

И докато навикът се проявявал първоначално само под формата на протест, постепенно Уолтър се научил да релаксира върху стола и сега почти през цялото време може да бъде видян да седи върху него като истински човек.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати