Покъртително! Дете от Троян уби кученце по особено жесток начин

Бездомни кученца

Поредното жестоко убийство над животно разтърси страната. Този път случаят беше особено шокиращ, тъй като деянието е дело на 10-годишно момче.

За случая първо сигнализира будната гражданка П.Ц. в социалните мрежи. Тя сподели, че едно от кученцата, които е гледала зад блока си, е било осакатено и умъртвено от хлапе. За убийството дамата научила, когато отишла да нахрани животинчето и не го намерила. Разпитвайки децата наоколо, разбрала за тежката участ на четириногото.

По думите ѝ малчуганите, с които разговаряла, ѝ разказали как 10-годишно момче е скачало върху главата на малкото животинче, счупило му лапичките и го хвърляло във въздуха. Докато се гаврело с палето, момчето принуждавало други деца да наблюдават извращението.

В момента децата, които са присъствали на убийството, не спират да плачат. Много са стресирани и съм притеснена за тях, пише П.Ц. във Фейсбук страницата Здравей, България.

Междувременно стана ясно, че полицията в Троян вече се е заела със случая и е установено самоличността на момчето, за което се смята, че е умъртвило кучето. Тъй като лицето е непълнолетно обаче, то не подлежи на наказателна отговорност. Затова и досъдебното производство по случая е образувано срещу неизвестен извършител, пише БТА.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Александра
Александра
12.08.2017 07:41
Не дете ами демон.. Изродите са изроди без значение годините
10
0