Това е Мару - котакът, който е пристрастен към кутиите

1 от 7 Снимки
Мару
Снимка: fb
Мару

Шишкав котарак от Япония е един от звездните образи в социалните мрежи. Запознайте се с пухчото Мару, който се прочу с любовта си към кутиите и всякакви други тесни пространства.

Мару е роден на 27-ми май 2007 година. Той е от породата шотландска клепоуха котка, позната още и като скотиш фолд. Той е една от най-известните котки в света. Появявал се е в шоуто на Елън Дедженеръс и се е снимал в редица телевизионни формати в САЩ и други държави.

Как изгрява щастливата звезда на Мару? Още от съвсем малък котакът обича да се крие в кутии, кашони, кошове за пране и всякакви тесни пространства и да си поспива там.

Когато неговото семейство решава да му направи профили в социалните мрежи и да споделя снимки от ежедневието му, всички се влюбват в пухкавия котарак.

С времето той печели почитателите си и с ролите, в които често се превъплътява, когато носи забавни костюми и перуки. Едни от най-известните клипчета на Мару са тези, в които той се излежава блажено на хамак. Те накараха милиони хора да се разтопят от умиление, а други дори малко да му завидят.

Вижте и вие как преминава ежедневието на глезения писан, като разгледате неговите снимки в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати