Куче не слиза от гърба на приятелчето си. Причината ще ви смае

08.08.2017
1 от 4 Снимки
Куче не слиза от гърба на приятелчето си. Причината ще ви смае
Снимка: fb

Бездомни кучета удивиха всички със силното си приятелство. Запознайте се с Бони и Клайд, които живеят заедно в американски приют и си търсят добър стопанин, който да ги осинови заедно.

Двете бездомничета са намерени, докато сте скитат по улиците на Аризона, и прибрани в сиропиталище за животни. На служителите в зооцентъра не им отнело много време да забележат, че кучетата са неразделни приятели.

Те не само спели заедно и се гушкали, но голяма част от времето си Клайд прекарвал на гърба на Бони. Двамата били като залепени и демонстрирали дружба, която до този момент персоналът не бил виждал.

Те са повече от неразделни. Непрекъснато се гушкат и си играят. Когато спят, заемат така наречената поза лъжички, което свидетелства, че си имат много голямо доверие и се чувстват безкрайно комфортно един с друг, смятат гледачите на животните.

Според тях една от причините Клайд да не слиза от гърба на Бони е надеждата му двамата да бъдат осиновени заедно. От приюта се надяват искрено да се случи точно така, защото е пределно ясно, че кучетата биха страдали много едно за друго, ако бъдат разделени.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати