Запознайте се с Джюъл - най-глезеното куче

Запознайте се с Джюъл - най-глезеното куче
Снимка: PA Real Life

Куче от Тексас е може би най-разглезеният Йоркширкски териер, който някога сте виждали. Малката красавица Джюъл тъне в разкош и притежава купища дизайнерски дрехи и аксесоари.

Джюъл е собственост на дизайнерката Лаура Шакоски. Преди няколко години стопанката ѝ я видяла в обява за животни в интернет и решила, че непременно трябва да се сдобие с рошавата прелест. Оттогава Джюъл е нейното най-голямо съкровище, което тя обгрижва по всеки възможен начин.

Лаура не просто храни любимката си със скъпа храна и я облича в маркови екипчета, но я води да процедури за [разкрасяване]. Джюъл редовно е с ексцентрична прическа и козина, боядисана в розово. Освен това е накичена с множество панделки, огърлици, шапки, чорапи.

През лятото задължително ѝ слагам обувки, защото асфалтът се нагорещява много и става опасен за лапичките ѝ. Разбира се, кецовете ѝ трябва да са добре съчетани с очилата ѝ и останалите принадлежности, казва стопанката на фамозното кученце.

Тя признава, че понякога прекалява с опитите си да направи визията на Джюъл по-интересна, но винаги иска само най-доброто с нея. Дизайнерката не крие, че понякога хората я гледат с укор заради това, че боядисва козината на кучето си, но за всички зоозащитници изрично подчертава, че боята е от растителен произход и е напълно безопасна за четириногото.

В опитите си да осигури удобства на любимата си питомка обаче Лаура не се ограничава само до разкрасителните процедури. Тя е наела бавачка, която да си играе с палето, докато то е само у дома. Освен това Лаура е купила бебешка количка на Джюъл, с която да е разхожда навън, в случай че тя се измори и вече не иска да върви.

Може би много хора намират отношението ми към кучето за необичайно, но според мен това създание е истинска принцеса и заслужава всички тези специални грижи, смята Лаура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати