Фотосесия на бременно куче умили целия свят

01.07.2017
1 от 4 Снимки
Фотосесия на бременно куче умили целия свят
Снимка: twitter

Когато стопанката на кучето Фюзи открила, че нейната най-добра приятелка очаква бебета, тя се вдъхновила да направи на питомката си фотосесия. Така с помощта на свой приятел фотограф младата жена заснела наистина трогателни фотографии.

Още по-специален обаче станал моментът, когато Елза решила да сподели кадрите в социалната мрежа Туитър. Тогава албумът се превърнал в сензация и хора от всички краища на света изразили умилението си към бъдещата четиринога майка.

Елза, която не очаквала фотосесията да стане хит във виртуалното пространство, наистина била изумена от коментарите на хората и огромния им интерес.

Затова, когато бебетата на Фюзи дошли на бял свят, тя побързала да снима и тях, и да се похвали на многобройните си приятели в интернет. Целта и разбира се, била и да съобщи, че майката и нейните осем малки гордости са в отлично здраве и се чувстват прекрасно.

Снимките на мама Фюзи и нейните малки можете да видите и вие в галерията по-горе. Със сигурност тези мили фотографии ще ви накарат да се усмихнете и да си припомните колко специален момент от живота на всяка жена е бременността.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати