Невероятната трансформация на чихуахуа, преборило затлъстяването

1 от 4 Снимки
Лу Сийл преди отслабването
Снимка: instagram
Лу Сийл преди отслабването

Затлъстяло чихуахуа изуми всички с невероятната си с трансформация. Благодарение на грижите на новата си стопанка, пухкавата Лу Сийл успя не само да се сдобие с нова външност, но и да се радва на пълноценен живот, какъвто досега не е познавала.

Лу Сийл е имала нещастието да бъде изоставена в приют, когато навършила 9-годишна възраст. Заради неправилните грижи на предишните ѝ стопани тя била достигнала критичните за размера си 8 килограма.

Вследствие на наднорменото си тегло тя почти била обездвижена и всеки момент можела да загине. За щастие, кучето чихуахуа било осиновено от грижовна дама, която се заела да го тренира и храни със здравословна и диетична храна.

Благодарение на нейните усилия малко по малко Лу Сийл успяла да се пребори със затлъстяването. Сега тя е едно жизнерадостно и пъргаво куче, което живее втори живот и се наслаждава на всички неизпитвани досега радости.

Мисията на Лу Сийл не беше никак лека, но с много търпение, последователност и воля тя постигна страхотни резултати. Нейната история е пример за всички онези хора, които имат проблеми с теглото, но по една или друга причина не предприемат нищо, за да се справят с тях, казва стопанката на отслабналото куче.

Ако желаете и вие да се грижите за чихуахуа, можете да разгледате нашите оферти за чихуахуа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати