Куче, загубило новородените си, осинови палета, изхвърлени от кола

Блосъм с новите ѝ кученца
Снимка: Maggie Escriva
Блосъм с новите ѝ кученца
Универсална четка за косми за прахосмукачка-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Когато преди броени дни кучето Блосъм загубило две от трите си новородени бебета, изпаднало в тежка депресия. Точно тогава обаче се случило нещо неочаквано, което отново му върнало желанието за живот.

Приемната стопанка на Блосъм разбрала за няколко новородени кученца, които се нуждаят спешно от майка и решила да ги покаже на своята питомка. Така тя дала шанс на няколко изтерзани души да намерят щастието.

Самите мъници имали много драматично начало на живота си. Те били изхвърлени от прозореца на движеща се кола като ненужен боклук и две от тях починали. Осемте, които успели да оцелеят, също били в риск без майка до себе си. Тогава обаче съдбата ги срещнала с Блосъм.

След като жената, която се грижи за нея, ѝ представила шестте палета, тя веднага проявила интерес към тях и започнала да ги третира като свои собствени дечица.

Така мъниците се сдобили с грижовна майка отново, а Блосъм отново била щастлива и енергична, както преди да загуби две от кученцата си. Сега приемната стопанка на голямото кучешко семейство изчаква новите дечица на Блосъм да пораснат още малко, за да им намери постоянни домове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати