Miau.bg»Статии»Живини»Двойка се върна от ваканция и откри странно животно в дома си

Двойка се върна от ваканция и откри странно животно в дома си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Двойка се върна от ваканция и откри странно животно в дома си
Снимка: Barry Peterson

Неочакван гост завари в дома си двойка от щата Минесота, САЩ. Бари Питърсън и съпругата му се завърнали след релаксираща ваканция, когато открили къщата си с разбит прозорец и нов неканен обитател вътре.

Заварихме едно от стъклата счупено, а вътре в къщата се разхождаше тържествено дива пуйка. Не знаехме какво да правим, затова звъннахме на телефон 911 и помолихме за помощ, разказва жената на Бари.

Докато дойде подкрепление, двойката започнала да снима птицата и да се опитва да я изгони от дома си. Тя обаче продължила да се разхожда съвсем невъзмутимо по дивана, показвайки, че няма намерение да напусне новия си дом. Същото било положението и когато в дома пристигнали органи на реда.

Все пак трудната ситуация се разрешила благополучно и без да се налага употребата на каквато и да е сила. В един момент животното решило да си тръгне от имота по своя вола, отправяйки се към близката дъбова гора. Така историята приключила, без никой да пострада.

Никога не сме предполагали, че можем да заварим подобна сцена у дома. Наистина беше доста интересно и вълнуващо преживяване, коментира двойката след напускането на дивото животно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати