miau.bg»Статии»Живини»Бездомен котак намери стопанка, малко преди да бъде евтанизиран

Бездомен котак намери стопанка, малко преди да бъде евтанизиран

Бездомен котак намери стопанка, малко преди да бъде евтанизиран
Снимка: lovemeow

Бездомен котак от приют в САЩ успя да се измъкне на косъм от евтаназия, след като беше изненадващо осиновен. Запознайте се с боеца Оли, който не само избегна смъртна присъда, но и откри истински дом и грижовна стопанка.

Оли е от злочестите котета с трудна съдба. След като попаднал в приют в Ню Йорк и никой не пожелал да го осинови заради напредналата му възраст и асоциалното му поведение, от зооцентъра обявили, че му предстои приспиване. Точно в този критичен момент обаче в живота на 6-годишния писан се появила неговата спасителка Шарън.

Щом узнала неговата история и го зърнала, тя почувствала, че трябва да направи нещо за клетото животинче. Ето защо, без много да мисли, го осиновила и отнесла у дома. В началото Оли продължавал да бъде наплашен и некомуникативен.

Но с времето преградата между него и човешката му майка се стопила. С много обич и търпение Шарън спечелила доверието на изтерзаното създание.

Сега, близо година след осиновяването, Оли е едно любвеобилно, игриво и мило коте, което не се различава от всяка друга домашна писана. Неговия нов живот можете да видите в галерията ни по-горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати