Спасяването на малко слонче, което трогна всички

1 от 4 Снимки
Кадри от спасяването на слончето
Снимка: chorong park
Кадри от спасяването на слончето

Слоновете са наистина удивителни създание. Тези нежни гиганти, не само че притежават забележителна памет, но са също така много любвеобилни, грижовни, състрадателни и готови винаги да се притекат на помощ на себеподобните си. Това доказва категорично и появил се наскоро видеозапис от зоопарк в Южна Корея.

В началото клипът показва как малко слонче се разхожда край басейн и си играе. Внезапно обаче то се подхлъзва и пада във водата, където започва да се мята изплашено и отчаяно да се опитва да задържи главата си на повърхността.

При вида на бедстващото мъниче възрастните слонове около него веднага се спускат да му помогнат. Трети слон, който се намира в друго заграждение, но е видял инцидента, също показва признаци на тревога и тича нервно във всички посоки.

За щастие положението бързо е овладяно и слончето е извадено на сушата от своите родственици. След това обстановката в зоопарка най-сетне се успокоява.

След като видеозаписът на трогателното спасяване беше разпространен в интернет, от зоопарк увериха всички, че нито едно от животните не е пострадало и момента малкото слонче отново се наслаждава на безгрижни моменти.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати