Куче от Бразилия пазарува само

Питуко пазарува
Снимка: boredpanda
Питуко пазарува

Ходенето до магазина понякога е доста досадно занимание. То обаче със сигурност вече не представлява проблем за стопаните на кученцето Питуко от Бразилия, което е достатъчно дисциплинирано и умно, за да пазарува само.

На пръв поглед Питуко не се отличава особено от повечето кучета, които срещаме по улиците. Той е дребен, късокрак и може би дори малко тромав. Въпреки това всеки, който го познава, гарантира, че четириногото притежава забележителен интелект.

Всеки ден то посещава близката ветеринарна аптека, където пазарува вместо стопанина си. Когато Питуко пристигне там, служителите му дават любимата храна, след което той я захапва и я прибира у дома. След като направи определена сметка пък, стопаните му посещават обекта, за да платят покупките на любимеца си.

Питуко наистина обича да пазарува и го прави с голямо желание. Той ходи до аптеката както за кучешка храна, така и за лакомства за останалите животинчета, с които съжителства (котка и птица). Достатъчно е да уведомим продавачите какво да му дадат и той доставя бързо пратката у дома, уверяват стопаните на интелигентното куче.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати