Miau.bg»Статии»Живини»Индийска сага: Отровна змия ухапа мъж, той ухапа жена си от любов

Индийска сага: Отровна змия ухапа мъж, той ухапа жена си от любов

Пламена M.Пламена M.
Джедай
5469
Ухапване от змия

Историята на Шанкар Рай от индийското село Бирсингпур е повече от шокираща. Мъжът е ухапан от змия, но това не е най-лошото. Той решава, че трябва да вземе на онзи свят със себе си и жена си, затова забива зъбите в ръката ѝ като в същинскикошмар.

За нещастие Рай е ухапан смъртоносно от змия. Той обаче решава да напусне този свят с романтичен жест – като ухапе жена си, за да си замине и тя с него в Отвъдното, където да останат заедно във вечността.

Драмата, разиграла се в Индия, може да бъде екранизирана под формата на сериал от някой турски режисьор – без съмнение ще стане хит. След като змията хапе Рай, той ляга на легло и знае, че няма да оцелее. Поради това решава да вземе със себе си и жена си.

Шанкар се втурва към съкрушената от мъка жена - Деви Амири, която вече лее безутешни сълзи по отиващия си от този свят мъж. Той се хвърля върху нищо неподозиращата жена и я поваля на земята. Рай забива зъби в китката ѝ. Основно обяснение за действията му била безграничната любов между двойката.

В стрес от деянието на мъжа си Деви припада, а малко след това Рай умира. Опечалената съпруга е приета в болница. Там китката ѝ е превързана и са ѝ изписани лекарства за справяне с изживяния ужас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати