Куче се хвърли в огъня, за да спаси 4 котенца от пожар

Куче се хвърли в огъня, за да спаси 4 котенца от пожар
Снимка: The Animal Rescue
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Куче от Австралия бе обявено за герой и се превърне във всеобщ любимец. Представяме ви неустрашимия Лео, който рискува собствения си живот, за да помогне на четири малки котенца, бедстващи в горяща къща.

Когато в дома на семейство от Мелбърн избухнал пожар, всички негови обитатели били изведени навън. Или поне така си мислели пожарникарите първоначално.

Скоро обаче, когато семейството се огледало, осъзнало, че не всички негови домашни любимци са навън. Затова се наложило огнеборците да се върнат обратно в опасното жилище.

Когато се озовали между пламъците обаче, видели най-невероятната, затрогваща и драматична сцена. Едно от кучетата на семейството – Лео лежало върху четири малки котенца и ги бранело с тялото си от огъня.

Жертвоготовното пале било почти в безсъзнание, но огнеборците успели бързо да извадят него и котенцата навън. Те поставили на Лео кислородна маска и скоро той отворил очи. Първото нещо, което направил след това пък, било да се увери, че котенцата са добре и да им подари няколко целувки.

Наистина удивителна история, която за пореден път оборва твърдението, че кучетата и котките са заклети врагове!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати