Любвеобилен котак е отгледал над 25 чужди котенца

Чарли и едно от котенцата му
Снимка: ASPCA
Чарли и едно от котенцата му

Любвеобилен котарак от САЩ е отгледал над 25 чужди котенца. Запознайте се с грижовния писан Чарли, който въпреки пола си има невероятни майчински инстинкти и един от най-добрите приемни родители, които някога сте срещали.

Животът на Чарли не започва много добре. Когато той е още съвсем мъничък, е открит заедно с други котенца в кашон. Животните били зарязани под жарките лъчи на слънцето и всеки момент можело да се случи най-лошото.

За щастие те били спасени и отнесени в приемен дом. След като пораснали, всяко от тях си намерило постоянно семейство, а Чарли попаднал при млада жена, която също предлага временен дом за малки котенца. Така започнала и неговата мисия на приемем баща.

Когато стопанката на Чарли решила да го срещне с първите си котенца, тя имала опасения, че той може да не реагира положително. Скоро обаче забравила за всички съмнения. Още щом зърнал мъниците, любвеобилният котак започнал да ги мие, прегръща и топли.

Независимо от пола си той проявявал майчинска загриженост към тях и не ги изпускал от поглед нито за миг. Благодарение на неговите грижи и любов мъничетата бързо се адаптирали към новата среда и ставали по-социални.

След това пък намирането им на постоянен дом било много лесна задача. Към днешна дата Чарли е отгледал над 25 чужди котенца и стопанката му се надява, че в бъдеще двамата ще помогнат на много повече.

Чарли е страхотен! Той е мил, дружелюбен, грижовен и много нежен. Самият той имаше труден старт в живота, но това не го направи по-малко любвеобилен. Сега се е посветил изцяло на ролята си на приемен родител и си личи, че това му доставя огромно удоволствие, смята стопанката на Чарли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати