miau.bg»Статии»Живини»Куче кърми тигърчета, изоставени от майките си

Куче кърми тигърчета, изоставени от майките си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12575
Куче кърми тигърчета, изоставени от майките си
Снимка: REX
Прибираща се каишка за кучета 6в1-20%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Женско куче от природен парк в Китай изуми всички със силния си майчински инстинкт и благородството си. Грижовното животно, което в момента си има две малки кученца, започна да се грижи и за четири новородени тигърчета, отхвърлени от собствените си майки.

Затрогващата история започва, след като и четирите бебета били отхвърлени едновременно от своите родителки. Малките се появили на бял свят на 7-ти и 10-ти юни, но скоро след това и двете майки спрели да обгрижват рожбите си.

Тогава, за да помогнат на мъниците да оцелеят, гледачите им от зооцентъра решили да ги занесат при възрастно женско куче, което също се било сдобило с потомство неотдавна.

Те имали малки опасения, че животното може и да не приеме добре чуждите бебета, но само след миг съмненията им напълно изчезнали и пред тях се разкрила трогателна гледка. Четириногото не само започнало да топли и мие новите си бебета, но дори пожелало да ги кърми като собствените си палета.

В момента то обгрижва еднакво всичките си дечица и служителите се надяват, че с помощта на благородната мама тигърчетата да бъдат отгледани успешно. И четирите животинчета спадат към видове, които се срещат изключително рядко в природата и оцеляването им ще е огромно постижение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати